Som lovet kommer der nu opskrifter på weekendens konfekt.
Vol. 2 indeholder opskrift på marcipanbrød/marcipanroulade.
Vol. 3 opskrift på havregrynskugler klik her.
Bountykugler finder du her.
Du skal bruge:
300 g. marcipan
100-150 g. nougat
Overtrækschokolade efter eget ønske
Pynt fx sukkerhjerte, tivoli kugler, nødder og mandler
Sådan gør du:
Rul marcipanen ud i ca. 15 x 20 cm
Skær nougaten i tynde skiver fx med en ostehøvl, vigtigt at den kommer direkte fra køleskabet
Fordel det på marcipanen
Rul de to lag sammen til en roulade
Stil den koldt
Smelt og temperer chokoladen
Overtræk rouladen med chokoladen, gør det evt. med en bagepensel
Drys evt. med pynt.
Stil den køligt til den skal spises og skær de lækreste stykker konfektroulade
Ruller inden de er pyntet |
Lus chokolade og sukkerhjerter |
2 med lys og 2 med mørk chokolade |
Mørk chokolade og tivolikugler |
Mørk chokolade og fint hakkede mandler og nødder |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Smid gerne en kommentar hvis du fx. har prøvet en af mine opskrifter eller bare har noget på hjertet.