Før kokoscremen |
Klar til servering |
Denne kage er min mands yndlings og da han i dag fylder år, har han bestilt denne til dessert.
Tillykke med dagen skat.
Dej:
2 æg
250 g sukker
225 g hvedemel
2 spsk. kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl mælk
150 g smør eller brug flydende fedtstof som fx Kærgården
Kokoscreme:
100 g smør
150 g flormelis
75 g kokosmel
1 spsk. kakaopulver
3 spsk. vand (evt. færdigbrygget kaffe)
Sådan gør du:
Dej:
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Bland mel, kakao og bagepulver.
Vend melblandingen i skiftevis med mælk og smeltet smør.
Bag kagen 40-45 minutter ved 185° på nederste i ovnen.
Kokoscreme:
Bland alle ingredienserne til kokoscremen sammen i en tykbundet gryde.
Varm op under omrøring til det er jævnt.
Køl cremen af, og smør den på kagen, når den er afkølet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Smid gerne en kommentar hvis du fx. har prøvet en af mine opskrifter eller bare har noget på hjertet.