mandag den 23. januar 2012

Spagetti Alla Carbanara


Jeg elsker Italien og den traditionelle ret Spagetti alla Carbanara så derfor måtte jeg bare finde frem til en nem og rigtigt lækker opskrift der kan få fugle til at synge som i Italien. Denne opskrift tager ikke meget længere tid end at koge spagettien. I Italien er spagetti/pastaretter rigtigt tænkt som forretter men denne mætte 4 personer uden problemer. 

Ingredienser:
500 g. spagetti
2 pk. bacon i tern
2 fed hvidløg
1 løg
2 pasteuriserede æg. (Almindelig æg kan bruges, men bliver kun varmet af spagettien)
2 dl madlavningsfløde
50 g. revet parmesanost
Salt og peber


Sådan gør du:
Kog spagetti efter anvisningen på pakken
Steg bacon på en pande

Lad det dryppe af på et stk. køkkenrulle

Hak løg og hvidløg og steg det på panden, bland til sidst baconen i igen

Pisk æg, fløde, salt og peber til en luftig masse og rør parmesanen i

Når spagettien er færdig, hældes vandet fra og det hældes tilbage i gryden men ikke over varmen

Bland bacon fyldet i

Rør æggemasse i, rør et par minutter til det har en god creme konsistens

Server evt. med ekstra parmesan, et drys persille og et stykke frisk bagt ciabatta flutes.

Buon appetito




















Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid gerne en kommentar hvis du fx. har prøvet en af mine opskrifter eller bare har noget på hjertet.